Lektion i hur man inviger ett badhus.

Okej, i lördags invigde de badhuset här. Man fick inte bada, och det kommer inte öppna än. Men de släppte ju upp ballonger. Vad är det för sinnessjukhet?

De borde ha timat invigningen med skateparken och haft ett enormt jävla spektakel. De kunde haft tävlingar, uppträdanden, vad som helst. De kunde tömt bassängen och låtit Riot Circle spela inuti. Eller Scar Symmetry. Liksom, GÖR något av det.

Nej, nu jäklar ska vi inte spara på krutet! Vi gör en rejäl invigning!
Vi... köper 40 orangefärgade ballonger och släpper upp dem i taket.

Rinkebysvenska på löpsedlarna?

Nu kanske jag är väldigt obildad, så att det här är fullkomligt knasigt.
Men någon dag i veckan hade Aftonbladet detta på löpet: 

"Nyquists attack på Persbrandt"

Eller om det var tvärtom, jag brukar inte intressera mig så fasligt när medelåldersman attackerar varandra. Hittar inte länken på hemsidan, men..  Hur som helst, det jag fikar efter är formuleringen.

Kan man verkligen säga "Attack Persbrandt"?
Oavsett om man hoppar PÅ någon, så är det väl en attack MOT?

Jag attackerar på dig mannen, fett asså!


Honom jag ska gifta!


Är det en kuggfråga?

Okej, efter halva dagen med projekt och företagande är det klart. Sedan drog jag och Ch ner till media och skulle lämna det. Ingen där, och postlådan är låst. Är inte det lite överkurs? Först ett åttasidigt prov, och sedan ett Fångarna på fortet-test i om man lyckas ta sig in i byggnaden eller inte.
....

Om jag någon gång skulle få för mig att jag inte är helt körd i
 huvudet behöver jag bara prata med Ch. Titta, hur simpelt som helst:

Oi!-JinXen säger (21:30):

Gripen behöver bara 400 meter att landa på

Oi!-JinXen säger (21:30):

vilket är kortaste sträckan i världen (förutom VTOL plan)


... ja just det. Förutom alla de där VTOL-planen. Så klart! ... Va?!


Att göra:

Ih bara för att Condessa är världens sötaste hund. Okej, för att vara ledig har jag sjukt många saker som gör mig oledig.

To do:
- Projekt & Företagandeprovet
- Text till 100% om marknaden och badhuset, fixa bilderna
- Historiauppsats (jag får panik varje gång jag ser igge, time to deal with it)
- Starta upp Projekt & Samarbete-grejen

Okej, det lät mindre än det känns. Men det är många långa A4-sidor ._.


Dopping.

Syster döpte barn idag. Eller ja, det var inte hon som skötte själva doppningen. Det gjorde prästen. Dopp! Och sen kom Jesus. Nej, han kom inte men de hade i alla fall smörgåstårta så att det hade räckt.

Besatt var ungen inte heller. Eller så var han oerhört skillad och tog exorcismen och vigvattnet med gott mod trots att demonerna flödade längs kyrkbänkarna! ... Ingen förstår något, fortsätt sketchen.

Jag och Elin var på föreställning med Kim Anderzon i eftermiddag. Antingen var hon väldigt tråkig, eller så var det sån humor som man förstår när man fyllt femtio. Wow, kommer det bli en senarelagd deadline på den reccen! Oktober 2039. Eventuellt praktiserar vi inte på AT längre vid den tiden...

 

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen.

Ola Salo är en vis man. Och nu är det någon mer som insett det, och gett honom något  snyggt litet pris.

Gunvald is my hero.

Vi hyrde sista Beck igår. Den var svinigt bra, men slutet accepterar jag inte.
Det finns inte. De sista femton minuterna finns inte med i min världsbild. 

Idag blir det repp, från höstmarknad och badhuset.
Om två timmar. Ska bara vakna först..

Neon är publicerad. Det är väl inte riktigt som vi tänkt oss,
men det ser åtminstone bättre ut än förut. Titta här.

Det är någon idiot som kommentar-foolar i min blogg.
Hej, jag kommer från Avesta och har humor som en treåring.

Högskoleprovs-test.

Gjorde ett test på Expressen som skulle utläsa huruvida man var redo för högskoleprovet. Jag hade alla rätt på ordförståelse-delen men det gick kasst på det andra. Vad det nu heter? (För orden kunde jag ju. Doh!)

"Om Johan dricker ur en flaska, dricker han då 1/3 del på vägen ner för berget?" Herregud, går man upp och ner för ett berg så borde man väl rimligtvis ha med sig mer än en flaska vatten. Sedan är det två alternativ, och man kan välja båda, något av dem, eller inget av dem. 

Det är ju sinnessjukt, det är ju precis som Postkodsmiljonären. Bara att gissa, ändå 25% chans att ha rätt. Förutom att Rickard Sjöberg inte sitter med tics i ögonbrynet och med gravallvarlig undrar om det är ens slutgiltiga svar att Britney har
 A) : C-kupa. 

Isch, snart är det helg.

Kolasås, vilken lycka!

... bara för att jag av någon anledning älskade den repliken i "Långben"-filmen.

Världen ligger långt ifrån mig just nu. Eller åtminstone gör min telefon det. Jag glömde den hemma. Så - med tanke på hur tät teletrafik jag vanligtvis har - ring inte mig. Eller för all del, det får du väl göra men jag kan inte svara. Som om någon skulle vilja mig något, men ändå. Vilken tomhet. 

Fast det är ändå ganska gulligt att jag inbillar mig att någon skulle vilja ha tag i mig. 
Bara för att jag glömde telefonen hemma, så ringer någon schysst snubbe på Bonniers som berättar att jag har skrivit tvåtusentalets snyggaste generationsroman som de gärna promotar för några mille! 
... Inte för att jag skrivit någon roman överhuvudtaget, ännu mindre skickat den till Bonniers, men det är petitesser. 


Det var pizza till lunch idag. Första gången maten inte ser ut och smakar som The Death of Saddam - Director's cut. Fast den var lite grön.. 

Bönder och barn.

Det blir jobb i helgen också. Men vi får ju kompledigt nästa vecka, så det är värt. Vi ska reppa från höstmarknaden och badhuset - om det blir något - på lördag. Såna bönder. "Nu ska vi öppna det nya badhuset!". Två dagar innan: "Hoppsan, det är inte färdigt."

Sedan på söndag ska vi se en föreställning med Kim Anderzon och eventuellt intervjua henne efteråt. Det känns som att vi bara intervjuar gamla människor, men herregud unga gör ju inget. "Vi sitter hemma hos Liza, 15, som precis fått till en perfekt kajallinje.." 

Den enda som finns är Amy Diamond liksom. "Vi sökte Amy för en intervju, men fick tyvärr beskedet att hon gått in i väggen, skaffat barn och rakat av sig håret, för att sedan göra en ny video där hon leker kassler".

- Assassinate me like you did with JFK.


Ish, har precis gjort en och en halv sida hemprov. Det värsta är att jag har allting i bakhuvudet, men jag är försoffad av praktiken och har inte ork att dra fram det. Jag orkar inte beräkna ränta och göra ett Ganttschema.


Vi var hos Marianne. Hon var förstörd över att hennes barnbarn modellat som "punkare". Jag brukar ärligt talat var mer förstörd över att hon ser helt normal ut i vanliga fall. Jag ligger längs efter korridorerna och kippar efter andan, flämtandes: "Herregud, hon har ingen kajal! Byxorna är hela! Det finns ingen anarkiii..."

Dagens soundtrack: Jesus on Extasy - Assassinate me


Varför Neon spöar Aftonbladets röv.

Vi har varit på stan och fotat lite "mingelbilder" till AT. Begreppet i sig är ganska sjukt, för i Avesta minglar man inte. Man stryker på sin höjd sakta och krumryggat längs gågatan. Och sedan är det roliga slut. 

Att få flera än fem pers på samma bild en vanlig vardag är ungefär som att försöka få Runar att framstå som trovärdig. Och skulle man hitta några som rör sig i klunga är det är förmodligen bara ett ligistgäng som skolkar, och de vill garanterat inte vara med i tidningen. Trots att de har chans att vinna presentkort på Lindex! 

Väntar på att vi ska ha möte med Neon. Det här numret verkar bli många gånger bättre än de föregående, eftersom vi har fixat så att det går att utforma lite snyggare. Vi har i alla fall bra artiklar. Till skillnad från vissa andra.

Aftonbladet skriver att norrmän betalar 100 000 spänn för att sitta bredvid Victoria Silvstedt. Jag skulle betala 100 000 för att   s l i p p a   sitta bredvid Victoria Silvstedt. Barn som svälter? Cancer? Nej, mina 100 lax som jag har över lägger jag på att sitta bredvid någon plastig varelse som i trettioårsåldern inte ännu lärt sig att sätta på sig trosor. Let's do that!

Och hej, här sitter jag på en stor kvällstidning och kan skriva om folk som har det svårt. Men fuck that, vi skriver om Victoria Silvstedt istället, för folk är ju som himla intresserade av vad hon har - eller inte har mellan benen! ... Moget. 

Ja, men låt flickstackarn vara glad åt något nu då.

image24

Dagen D har kommit.

Efter tre år. Jag kan äntligen Ch's mobilnummer utantill! Jag vet i och för sig inte vilken gata han bor på, eller vilket postnummer det är.. Men tiny steps!
Jag hittar i alla fall dit. Om jag går riktigt rakt..

Elin är svinigt sjuk, men kom till praktiken bara för badhus-reppet. Som inte blev av. Heja Gud, way to go. Så jag var själv halva dagen idag med. Men det gick det med.

Mr. H's blick när jag sa att Elin var förkyld var riktigt läskig. Man hörde spänningsmusiken, TAM-TAM-TAAM! Han började typ dra sig längre och längre från våra bord. Förståeligt, jag skulle inte heller vilja bli sjukt om jag betalat pengar jag inte haft till en inspirationsresa till ... ja, det det nu är någonstans. Vi tippar på Asien eller något annat funky.

Upptäckte nyss att jag bloggar väldigt mycket om de där typerna på tidningen. Men de är den enda underhållningen jag har utan Elin! And it's cheap. Dags telefon det är dag och inte natt, SCHTIRR!


Dagens: Crunk Dude - Skjut ett emo

Tjejsnack v.43 - Miljö

  • Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra för miljön? Nja, men man behöver väl inte gå och hälla olja över ankor, liksom.



  • När du handlar mat, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det? Jag handlar inte mat, och om jag gjorde det skulle jag förmodligen bara ta det billigaste.
  • Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska? Det gör jag faktiskt.
  • Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand? Second hand är väl bra, om det är grejer som funkar för det. Mat i andra hand är nog ingen bra grej.
  • Kan du ge något tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön? Eh... Gör allt som Elin säger och håll käft?

    Tjejsnack hittar du här.

För allt som inte blev som det skulle.

Äter ihjäl mig på choklad och lyssnar på Jonas Gardell.

... Precis när jag läste den meningen förstod jag varför alla frågar varför jag är ledsen. Men jag är inte ledsen, vad jag vet. Jag är jag glad, för jag har slutat vara feg. Det känns Gardellskt.


Nu ska jag ta och photoshopa lite artiklar till Neon. Jag är typ sämst på det, men ändå.

September!

.. sa Dag, och jag flög tre meter upp i luften. Jag borde gå i någon kurs i att inte hoppa till när folk tilltalar mig plötsligt. Han och Harborg fortsätter låta "Schtirr!".

Det är faktiskt ganska mys där. Var typ lite folk på eftermiddagen, Harborg spelade Bandit Rock-radion och det var allmänt soft. Jag hade inte panik en enda gång under dagen över att inte Elin var där. Det var ju tråkigt, men jag ville inte dö av det. Jag börjar få skills.

Och det är ju inte som om man inte har underhållning. Idag har pojkarna med kronisk osocial fobi filosoferat över allt från Simpsons till varför skejtare utomlands antas vara pedofiler. De borde fan jobba på radio, fast någon okommersiell. Reklamen skulle liksom inte få plats...

Alltså, klå mig inte nu. Men förutom att det är lite att göra ...
så trivs jag faktiskt på annons. Så lagom nu, när vi snart byter till redaktionen 8)

Jag är Ansgaaar.

... som tar i med hårda handskar. 

Njeh, men han sjöng i alla fall så i teatern som jag och Elin var på för AT förut. Så han är numera vår idol. Jag är Ansgar, som tar i med jättehårda handskar!

 

 

Typ. Han kanske är släkt med han som brukade hänga på Stureplan och numera får sitta fyra kallt för en incident med en fjärrkontroll? De hade iaf samma handskar..

 

 

 

 

 

 

Lunch nu. Elin är sjuk, så jag åt med Bella och hennes crew. Sitter och smsar gratis med Linnea. Det är ju bra att det bara är två pers i min telefonlista som jag skriver gratis till. Skaffa Comviq! Nam, nam. Nu ska jag fixa i ordning lite inför dejt med mode/design och en badhusartikel. Cheese!


Skateparken.

"Palatset". Jag var skeptisk i början, men det är faktiskt en sjukt bra idé. Eller så har jag bara indoktrinerats, min och Elins handledare är ju delaktig i det där. Hans försvarstal igår, mot tanten som tyckte att det var bättre att ge de hemlösa katterna hem, hade faktiskt en bra poäng. "Det är ju verkligen KATTERNA i Avesta som knarkar och super, och behöver tas hand om". Touché.

Skateparken kommer faktiskt engagera ungdomar, jag menar. Till och med jag fick för mig att köpa en bräda. Invigningen, som vi också bevakade för Neon var faktiskt - förutom kylan - riktigt rolig. Wojje, Patrik och Lars åkte bräda. Det var inte vackert, men modigt...

Det var småungar som åkte, äldre som åkte. Och när de förklarade den öppnad bara vällde det ner folk på brädor. Det blir med all säkerhet sjukt bra. Ända tills någon gör illa sig, och kärringarna börjar klaga... Skategymnasiet är också en sjukt bra idé. Allt som inte är pensionärsstyle är bra.


Vi reppade från nya badhuset.

Egentligen skulle vi varit med och reppat för Neon från sjundeklassarna som fick bada för första gången, men det blev uppskjutet till tisdag. Så vi fick oss en rundvandring istället. 

För att vara ett badhus - dessa byggnader som jag avgrundshatar något så sinnsesjukt mycket - så var det svinmysigt. Det var olika bassänger, stora.

Massa växter. Bubbelpool med plasma-tv framför! Nytt gym, nya solarier. Till och med jag skulle kunna tänka mig att bada där. Trots att det var Hulkkvinnan som visade oss runt ...

(Elins bild, Elins bild!)


Nu klirrar det i karma-kassan.

Anmälde mig precis till donationsregistret. Ska få något papper hem och skriva under bara. Sedan får de cutta och slice:a bäst de vill om jag dör. Jag röker inte, jag dricker inte, jag knarkar inte, och jag har vid 18 års ålder anmält mig till donationsregistret. Hur mycket karmaklirr behöver man egentligen för att få en gloria?

image14

Jag vill gå på det här:

image13

Something soothing for my heart.

... för att jag har fått The Ark-ryck.

Har spenderat morgonen med Birka-vinnare och Robert Gustafsson-intervju. Inget riktigt klart än, så det blir väl till att fortsätta efter lunch. Dessutom ska vi intervjua Babben Larsson och Takida senare, blir nog riktigt bra. Nu kom Titti förbi, så jag ska väl titta vad jag skrivit för fel i krönikan (:

Uhm, hade gnällt över antivåldsmanifestationen, och krävt ändring. Kommentar: "Hur ska det gå till rent praktiskt?" Jamen. Det får väl någon sån där handlingskraftig människa ta tag i! Jag bara skriver. 

Intervjuer och sånt.

Gjorde en 100% Avesta-intervju idag. Johanssons Café. Hon var trevlig, jag blev inte ens rädd. Det är enklare att intervjua någon, än att prata med någon normalt. Det skulle ju onekligen se ganska sjukt ut om jag satt och bläddrade i ett block och mumlade något om "Hur många anställda har ni?" när Julia berättar om att hon var ute och gick med Emil.

Ska ha Neon-möte snart, men är lunch nu. Elin är och spelar in ljudversionen av ledaren. Börjar gå snabbt nu, har bara en och en halv vecka kvar på Annons. Sedan blir det redaktionen. Synd, vi som hade connectat så fint med septobermannen! ... typ.

Det här är emo.

Min syster frågade förut vad emo var för något... See this:



Så sjukt bra!

Neon.

Vi har filat lite på idéer till Neon nu på morgonen. 
Vi ska lätt vinna lilla journalistprisets webbtidnings-tjossan. Det har vi bestämt. Typ.
Har lunch nu, och sjukt tråkigt. Elin fixar Dannes hår, och jag typ.. sitter. 

Det här kan vara det mest innehållslösa inlägget någonsin. Typ.


all the lies you've been hearing, baby they're all true

i want my doggie ._.

Måndag imorrn.

Det blir säkert roligt. Elin råkade smsa det jag sa om SCHTIIRR! till handledaren. Men det var faktiskt väldigt roligt. Det tyckte förmodligen han också.

Katten säger mjau.
Hunden säger vov.
C säger SCHTIIRR!

Han svarade: "Korrekt igen mina damer!", så med andra ord är we heading straight upwards! Typ. det är nog inte ens ett ord.

För den icke införstådde går alltså vår dearest handledare ständigt runt och har diverese noise för sig. Mest av allt; SCHTIIRR! Den som inte hört det live förstår kanske inte hur det verkligen fräter på hjärnbarken.

Fast det är bra. We dig him.
Inte som i att gräva, då alltså.

The Man, the Myth, the Magnus.

Varning, det här är mitt längsta blogginlägg någonsin.

Sinnessjuk dag igår. Vid tre tar jag, Elin och Adam bussen till Falun. Vi har inte riktigt koll på det där med byten, men till slut så lyckas vi gå av i Borlänge där vi ska byta i alla fall. Hittar ny buss. Går av bussen i Falun. Strollar i stan ett tag, och tittar in på Kuckelikana. 

... där inser Elin att hennes väska är borta. Hennes enorma väska som innerhåller allt som hon och Adam skulle ha med sig för att övernatta i Sundborn. Det är ungefär här det börjar bli jobbigt. De går till Dalatrafik, där de inte får hjälp. Vi står utanför teatern och försöker ringa dit, eller ringa var som helst, men får inget svar och till sist blir klockan föreställning, och vi får gå in. Elin är förstörd, och det känns inte som någon vidare stämning. 

Magnus Betnér förklarar upplägget i högtalarsystemet så fort ljuset slocknar och efter det går Martin Soneby på, som någon sorts förband till Betnér. Killen är rolig, och han i sig skulle lätt vara värd 250:-. Efter det blir det paus och vi försvinner ut och det rings till Dalatrafik åter igen.

Den här gången svarar folk, och det ska nog gå att fixa Elins väska. Senare så blir det också fixat, väskan är hittad och allt de behöver göra är att hämta den i Borlänge. Senast jag hörde av Elin så borstade hon håret med en gaffel, så jag antar att de inte varit i Borlänge än...

Föreställningen var sjukt rolig, och så varierad. Hans budskap för kvällen är "Skilj er!". Och om Magnus säger så är det så! Jag ska bara gifta mig först. Typ. Jag skrattade så jag grät, och sedan grät jag lite till för att jag hade panik för intervjun och nästan inte kunde andas. När föreställningen var slut fick jag världens panik och dog, så Elin var snäll och sa att hon skulle ta över. Hon snackade med Helena, och sedan kom Magnus och skrev lite autografer. Sedan tog han med oss bakom scenen till logen och bad oss vänta där, han skulle bara fixa ljudet. Jag kunde fortfarande inte andas och hade huvudvärk så att jag höll på att dö. Men sedan när vi stod där i en liten, starkt upplyst loge och jag fånstirrade på blocket var jag bara tvungen. Jag vågade inte, men jag tänkte att nu har jag fan sagt till alla att jag ska göra det här. Gör jag det inte då är det två steg bakåt. Så jag gjorde det.

         

Magnus slängde in två stolar åt mig och Elin, och vi satte oss ner och snackade. Jag lyckades till och med lägga till frågor jag inte tänkt innan, och jag stirrade inte bara ner i blocket - jag hade ögonkontakt med honom! Det är så vansinnigt sinnessjukt att jag vågade göra det. Jag darrade inte ens. Jag kunde inte andas, men när han började svara på frågorna gick det över. Han verkade inte ens tycka att mina frågor var dumma, och han dissade mig inte en enda gång. Världens adrenalinkick efteråt, och det är första och enda gången jag har känt att det faktiskt känns bättre efter att man har gjort något man inte vågar. För mig känns det alltid sämre annars. Men nu blev jag helt glad, och liksom... Jag har intervjuat en människa som Aftonbladet kan se sig i stjärnorna efter. Det är status. Jag kanske inte var jättesäker, och han tyckte säkert att jag var sämst men AT LEAST I TRIED YOU MF, som Igge brukar citera ur Gökboet. 

Sedan lyckades jag till och med fråga om Magnus autograf också, lite B sådär. Sedan sa jag att jag tyckte föreställningen var jättebra. Jag vet inte hur jag vågade tilltala en människa utan att han pratat med mig först, men det bara... gick. IH!

Efter det skulle vi på restaurang, men självklart var den stängd. Så vi drog på McDonalds och jag hade überdamp över att jag gjorde det. Satt och "iiih":ade och smsade till alla jag kände, men ingen blev lika glad som jag. Eller jo Caroline, men ingen annan fattade. Det var "Du har 8 nya meddelanden: Jaha, kul. Jaha, roligt. Jaha,skoj!" osv.
Sen kom pappa och hämtade oss och körde Elin och Adam till Sundborn, and that was it.


Jag återkommer imorrn ...

... om hur det var att sitta 30 centimeter från Magnus Betnér i en liten loge med massa make up-belysning och hans bandspelare som vi var lite rädda för.

I freaking did it.

Betnérfrossbrytningar.

Nu är jag riktigt, riktigt,riktigt läskigt nervös.

Jag kommer

1)Kräkas
2)Förolämpa honom
3)Sluta andas
4)Inte kunna prata
5)Dö

I valfri ordning.

Bra post igår.

image8


YAY! Jag har ingen aning om vad jag skrev om, men det blir säkert fint. "Om ändå" låter poetiskt och fint.

"Det kanske går riktigt åt pipsvängen"

Jonas i tv. Han läser gråtmonologen från "Tillfällig gäst".
Titta!
Titta!
Titta!



För övrigt sprang det en naken karl på vår gata igår.
Det står om det i Avesta Tidningen. Wow, big news.
Det vore något för Linda Rosing, här behöver man inte ens filmas.
Det är bara att flasha för några få tanter och sedan är man helt famous!

Dörrterror och Avestas välfyllda händelseagenda.

Det står en man i vår dörröppning och gör saker som låter. Bredvid står pappa och hjälper ibland till med saker som låter. Utanför det det fem grannar och tittar på det som låter.

Aldrig tidigare har det varit så roligt att byta ut en ytterdörr i Avesta.
Det är highlighten i år näst efter karnevalsloppet och den dagen Antikrundan kom hit.

Fast ingen anledning till oro, nästa års agenda är också fullspäckad.
Tony Rickardsson ska ju vara med i Let's Dance. Let's Dance.
Let's Dance! Vem är är utpressaren och vad vill han ha?

Jag ser löpsedeln: "Rickardsson erkänner: Nu är jag bitter".


Dissardags.

Lunch nu. Vi fick uppgift av Lasse att reppa för redaktionssidan på någon föreläsning om tinnitus i Markusskolan. Vilket ljuvt återseende, jag minns så många fina stunder därifrån. Som när... eh ... till exempel... jo, men det var den där gången när... nej ... Attans. = dåligt.

Och Micke har skaffat sig en fjortonårig flickvän så no more häng with us. Det gör inget, jag har ju så många vänner i övrigt! Jag har Elin, och ... eh... attans där igen. Just det, jag har Bella! Men henne glömde jag igår. This is so working out for me!  = dåligt.

Nej, jag är inte bitter! (:

Vår Zeta-sida i Avesta Tidning pubbades idag _äntligen_, och eftersom alla fuckers bor så långt härifrån har jag i någon svag stund lovat att scanna. Det kommer someday soon.

Ch är i Borlänge och pratar med någon studievägledare, så han skulle titta på en näspiercing åt mig. Ja, förhoppningsvis inte hos studievägledaren, men i Kupolen. Jag gissar på att det blir en trekilos döskalle i äkta plast. Nej då, han vet vad jag vill ha  - Tänkte jag skriva, men nu ringde han från Glitter och var helt vilse. Attans igen.

"När mörkret faller"

Vi gick på skolbio idag, för att göra reportage för Neon.

Det skulle vi inte ha gjort. Filmen var ruggigt bra, men fruktansvärd. Jag satt och grinade under hela filmen, som var lite över två timmar. Helt jävla brutal.

Tre parallella historier, och jag dog i alla.
Jag är så lättkörd, jag sitter där och snyftar om att
"Tänk om det vore jag", "Tänk om det vore min storasyster som blev överkörd av långtradaren",
"Tänk om det var mig han slog". Det är jättejobbigt, för när filmen är slut har
jag dött i alla fall tre gånger och blivit skjuten minst två...
 
Tur att inte alla filmer är så bra. Men hell, se "När mörkret faller".


Emil Jensen i Verket.

Killen var helt sinnessjukt duktig. Han blandade standup med spoken word och musik. Man bara satt där och förvånades över hur någon kan hantera det svenska språket så att det blir så ... perfekt.

Delvis så inspirerar han så att man vill skriva, delvis så känns det bara som att det är att ge upp, för den här killen slår en rätt och slätt på retoriskt och i skrift.

HAN VAR SÅ BRA.

Emil Jensen.

Se honom.


Korrespondens med en handledare

J & E: Hej! Vi blir lite sena efter lunchen eftersom vi ska fixa lite enkäter på skolan. / Jennifer & Elin

H: ... Vad hände med Septembertjejerna?

J & E: Nej du vet, hon är ute nu :-) / Oktoberflickorna

H: När tror ni att ni är tillbaka? P och redaktionen måste ha tag i er så fort som möjligt ang. er zapsida ...

J & E: 45 min!

H: Bra! / Decembermännen

J & E: Vadå männen?

H: Jag visste väl att ni inte visste vad RIKTIGA män var...

Detta är vad fem veckor på AT gör med människor.

Denna gång utan elefantbyxorna.

image7

Jonas Gardell ...

...var ruskigt bra.

Mellan alla hysteriska snusk- och Mark-skämt så lyckades han dessutom få in massa visa och djupa saker. Jag blir så grymt avundsjuk. Det är så orättvist, han gör det så bra. Jungfru Maria-dockan är klockren. Men jag ska inte spoila något, se föreställningen själv istället. Galet bra, även om den inte är i klass med "Väckelsemöte"...

Dessutom är han så öppen med att han älskar att vara där, älskar att vara i centrum. Som en liten unge. Tänk att våga vara så. När jag blir stor ska jag bli modig och konstig, som Jonas Gardell.

Det roligaste var ändå innan föreställningen, där det satt massa pryda tanter och drack kaffe. Och jag satt där med Ch och hans föräldrar. Och högtalarna fullkomligt dunkade ut en låt från hans skiva. "I'M GONNA FUCK YOU 'TIL YOU STAY FUCKED, OUH-OUH!", och de pryda tanterna stampar i takt. Och Ch's pappa köper hans skiva. Det är humor. För övrigt är låten svinbra.

"Vill de ha något trevligt att ha i sina möblerade rum kan de skaffa en ...gardinuppsättning" ..

Trött hest.

Vi har ingen Ida längre, hon fick åka tillbaka.
Det var ett jädra fram och tillbaka med hundar.

Jag har fått sjukt dålig humor. En biverkning av att sitta på annonsavdelningen på AT. Imorse var det September-mojs på radion... De drog det seriöst ännu längre! Herregud, skämtet är dött! Det andas inte, HLR hjälper inte, låt det lämna oss!

Imorrn ska jag med Ch på Jonas Gardell. "TIllfällig gäst.." i Gävle.

Världens kassaste video från 97.

Men låten är bra!



Shit.

Jag är nervös, jag dör. Ringer David Batra.
Han är tråkig och förstår först inte vem jag är.

Sedan:
Hans jävla headset pajar och samtalet bryts.

Jippie. Elin fick ta över, och han fortsatte med sina strama svar.


Jesus..

Torka.

Jag orkar inte skriva längre, lots to do typ.

Men Chamel och Bob har förlovat sig.
Eller ja. Elin & Adam. Grattis hestar <3

Britney och Kevin.

Kevin får barnen. Jaha, okej.

Gör så här:

Lås in Britney i ett vadderat rum med folk som berättar att hon är sig själv, inte många olika av sig själv i olika avseenden. Som berättar att hennes barn behöver henne och att bara för att media skriker om något behöver det inte vara sant. Annars kommer bruden knarka ihjäl sig, och det vore inte bra för i tvåan skrev jag i en bok att jag ville "göra allt precis som Britney" och det låter jag helst bli.

Och Kevin, ska också spärras in men han ska inte få någon behandling förutom att han aldrig kommer att bli utsläppt därifrån. Britneys morsa kan de gärna slänga in i samma cell, så de slår ihjäl varandra på kuppen.


Dessutom ska alla sluta prata om det.

= worldpeace.


Prao och David.

Vi fick en prao imorse. Beatrice heter hon, och kommer tydligen inte från Avesta. Mer hann vi inte luska ut, för vi hade inte särskilt mycket åt henne att göra, så hon försvann efter ett tag. Misstänker att Daniel eller Petra kidnappade henne till redaktionen istället.

I veckan ska jag tydligen intervjua David Batra på telefon. Jag kommer få hjärtstillestånd och falla ner mumlandes något om "Kvarteret Skataaaaaan..."

Många får.


RSS 2.0