För att citera den enda människa jag i nuläget får citera.

- Men om man då som Jennifer har social fobi så kanske det inte är så lätt att göra det.

(Silencio)


För övrigt lägger jag ner den här bloggen nu.
Använder den gamla istället. Vet du inte om den så kan du smsa eller maila mig.
Svarar jag inte så betyder det att du ska ge fan i att läsa.

Jag skriver jävligt bra, och det är det jag gör.
Jag snackar inte, för det är överflödigt.

Uppenbarligen är jag för bra för den här stan. So long!

image71

Baby-MADE blir nog ingen hit, Madden.

Joel i GC designar barnkläder åt ungen.

Det vore "supercoolt" om han och ungen kunde klä sig likadant, citat.
Ja, det märks att killen umgåtts med Nicole Ritchie lite för länge...

"Städa i hörnen? Där är vi ju aldrig ändå!"

På torsdag klockan nio visar Kanal 5 fyrtio minuter av Magnus Betnérs "Inget är heligt".
Känns ganska mycket som om det är det enda som kommer göra den här veckan värd...

Tänk om man hade den retoriken som han har. Jag skulle göra guld med den förmågan,
men det verkar inte som om någon vet var de säljer sånt...

Okej. Mina systrar + Lelle och Elin är the shit.
Några riktigt bra lärare går också an. Eventuellt hunden.
Resten har jag ärligt talat inte så mycket för just nu.

It takes a fool.




"Om modet att vara sig själv, även om man ibland framstår som en fullkomlig idiot i andras ögon"

Jag tar tillbaka bloggbreaket.

Det blev rabalder idag om något jag och Elin skrivit.

Jag återger ibland saker jag hör, och reflekterar över dem. De som säger något får stå för det de säger, så står jag för det jag skriver. Jag använder inte namn, men ibland plats. Stör det, så lämna en kommentar i kommentarsfältet så byter jag ut det. Jag är på inget sätt en ond människa som vill kräma ut andra mot sin vilja över intranätet.

Jag har aldrig avsett att såra någon med det jag skriver, utan om jag definierar något som
"sjukt" är det för att går emot mina åsikter - och det ligger alltid en hel del ironi bakom.

Och om denna som tycker sig själv vara X, tog illa upp så ber jag om ursäkt.
Jag hade ingen bakgrund till det jag skrev, utan använde det mest för att jag hört flera uttala sig liknande under dagen. Det var absolut ingen personlig kritik. Hade knappt koll på vem det var som sa det, utan det var mer något jag snappat upp längs dagen och kom att tänka på när jag läste en artikel i tidningen.  Det hade ingenting med anledningen till att det här startade att göra.

Men, min blogg, mina åsikter. Vill du konfrontera mig så gör det, men jag kommer
förmodligen inte ha något svar. Jag skriver, det är det jag gör. Prata är inte min grej.

Däremot tänker jag inte be om ursäkt för att jag i tidigare inlägg skrivit om att det är idiotiskt att anse att alla människor inte har samma värde, för det tycker jag verkligen att det är.

Och, jag vill åter igen påpeka att jag har inget emot någon som jag skrivit om tidigare personligen. Alla har olika åsikter. Det gäller bara att man tolkar det jag skriver på rätt sätt. Det är bara ord. Man skriver hur man känner, och jag är ofta sarkastisk. Är det obehagligt, så läs inte.

Bloggbreak.

Det är lucia.
Jag vill inte skriva mer.


Vi hörs efter nyår.


Idioter finns det överallt.

För övrigt så har jag och Elin begärt förflyttning till redaktionssidan de två sista dagarna.
Turns out annons var en hel hög homofober. Så vi trivdes inte där längre.

Jag kunde ha kräkts, så äckligt är det med folk som inte tycker att alla har lika värde.

Ledaren i AT skrev att "Man borde sluta döma homosexuella".
Och var underskriven med "Avesta Tidning".

Det tyckte annonsgubbarna var HELT FEL. Det stod inte för det, sa de.
För homosexuella människor är tydligen sjuka i huvudet och "får skylla sig själva och inte ha rätt att få barn". Snackade i minst 15 minuter om hur äckligt det är. Jag tror jag aldrig någonsin har varit så arg...

Min vilda dag.

Istället för att gå till AT gick jag och knarkade. Sedan efter det gick jag och fikade med Lelle och vi planerade att mörda några tanter. Sedan gick vi hem till henne och tittade på "Vänner" och söp skallarna av oss.


Inte. Men det trodde min kära mor. För att jag inte svarade när hon ringde fel nummer. Förlåt, jag ska svara varje gång någon ringer fel nummer från och med nu. Jag tänker sitta hemma och svara telefonen när det inte ens ringer. Att umgås med folk är ändå så överskattat...

Ännu mer tjat om min praktik.

Idag jobbade vi stenhårt. Drog en sväng på stan och fixade fem butiker till vårt annonsuppslag på morgonen. Man märker hur mycket trevliga människor påverkar humöret. Mungiporna tre varv runt halsen så fort någon är trevlig, liksom.

Jag brukar ställa frågorna, medan Elin presenterar oss och förklarar vad vi vill. Men idag och igår bytte vi, så jag har stolpat in i flera affärer och tyckt "Ööööööh... HEJ! Vi kommer Avesta Tidnings annonsavdelning... ööööh... (insert massa oförståeligt mummel)".  Fast de har förstått ändå. Massa bra. Sedan att de till en början tittar på oss mer som om vi skulle komma från Yxmördares Yrkesförening AB, det är en helt annan sak.

Sedan drog Elin till tandläkaren, så jag var själv på eftermiddagen. Lasse kom och sa massa snällt om Neon-tidningen. Jag satt med världens största leende och försökte räkna ut om det börjar låta dumt att säga "Tack" fjärde eller femte gången på tio sekunder...

Och, angående det föregående inlägget:
Jo, jag älskar Sex Pistols. De lät råa och de ska låta råa.
Men de borde stannat på 1900-talet...


Never mind Sex Pistols, here's Avril Lavigne...

Just det, Sex Pistols har ju börjat spela igen. Kommer till Peace & Love i sommar. Alla verkar helpepp på att se dem, men jag förstår inte grejen.

Massa gamla gubbar som blev kända för att de inte kunde spela och knarkade så sjukt mycket när de var unga, gör comeback när de är äldre. För att visa att de fortfarande inte kan ett helt ackord eller gå rakt? Neäh, jag gillarnte.

Dessutom var ju Sid Vicious det enda som var något att ha där, och lika tondöv som han var då är han stendöd nu. Nej, Sex Pistols 2008 fungerar inte. Och jag vill inte höra någon jävla tvspelsversion av Pretty Vacant! >.<


Plugghäst is the new black.

Vår textlärare fyller år idag, så jag och Elin köpte minipresent åt henne. En liten julstjärna och någon fancy choklad. (Det känns lite nördvarning på att köpa presenter åt lärare, men herregud. Vi skriver för skoltidningen, det är inte direkt coolpoäng vi fikar efter.) Hon blev massa glad, så vi blev pepp på eftermiddagen.

Idag när vi kom in på skolbiblioteket satt det faktiskt några killar och LÄSTE vår tidning. Roligt att någon läser när man väl jobbat arslet för sig för att få det bra. Dessutom hade de skrivit om det i tidningen. Så mitt ugly face sitter inte bara på skoltidningen och över hela skolan på affischer utan också i lokaltidningen. Hello there...  


Tomtar överallt utom på loftet.

Mamma har skaffat ny telefon. Bakgrundsbilderna ser ut som grava haschpsykoser och ringsignalerna är sådana man laddar gevär med och använder för att söva grizzlybjörnar. (Är det inte underbart när jag jämför saker och ting med sådant jag inte har en aning om?)

Det var Jonas Gardell-tema igår på tvåan. Och jag MISSADE DET! Hittade "En komikers uppväxt" när det var 45 minuter kvar, och satt och hispade "TITTA DET ÄR JUHA!"  och "BJÖÖÖRN! BJÖRN KJELLMAN!" i flera minuter. Det är det mest sinnessjuka någonsin att den filmen inte finns på dvd. Idioter som tjafsar om rättigheterna. NOTE: Om någon hittar en VHS med "En komikers uppväxt" åt mig så ska jag för alltid dyrka denne som en Gud.

Yeah. Man ska tydligen leta tomtar på blogg.se och få presentkort på HM? Jag har inte sett några tomtar alls? Eller så ser jag tomtar överallt, och kan därför inte urskilja dem...

Lördag.

Var ner på stan med mamma imorse. Systers kids är här, så jag skulle självklart sätta ihop vagnen. Jävla rubriks kub. Fast det gick ju lättare när man tittade hur det skulle sitta, istället för att stå en meter ifrån och mala "DET GÅR JU INTE!", I must say..

Fick en fuskpälsjacka idag. Woho! 

Marie vann Idol igår. Hon blev jätteglad, och Amanda har en karriär ändå. Så det är bra.
Mjo, jag är inte på blogghumör idag.


Det är nu vi killar Fru Fortuna under hakan.

Neon är tryckt och ivägskickad. Skönt att vara av med det, men vi har fortfarande lite distribution kvar. Och sista numret av webneon. Visade den för folket på tidningen, och de verkar faktiskt inte längre tycka att vi är helt värdelösa. That's good! Så, nu får vi se hur det går i tävlingen. Cross them fingers giiiirlzz.

Fikade med Lelle igår. Hon hade fått jobb och grejer, men vi pratade mest om styckmord och snögubbar. Och hängde med våra osynliga kompisar Svahn och Bladlund. Lelle är bra hest. 

Och Ch fyller år idaaaag! :) Grattis elzklingshest! <3 Det blir pizza och paket ikväll. Mina paket är typ sämst, men ey! Han får skylla sig själv när han fyller år så nära julafton ;D

Skynda, skynda ... eller det behövs ju inte.

Apstressigt idag. Vi skulle få ihop ett uppslag till imorrn. Rusar in på redaktionen. Träffar Malin, säger att vi ska dra. Hon tycker "Ja, men det är ju ingen panik. Ni har ju hela nästa vecka också!". Snacka om cooldown. (Tänk bakgrundsmusik: David Hasselhoff - Looking for freedom)

Neontidningarna ska skickas idag, så vi ska försöka trycka dem och posta dem så fort KP är klar med sin klass. Smsade Mr. H imorse om att vi skulle till skolan för modefotografering, och fick svar från "Septober". Det är humor och genererade bra humör. Fast som om det skulle hålla i sig! Vi väntade på modebrudarna helt i onödan, för de kom aldrig. Är det inte underbart när folk tar tid som man inte har? Speciellt med alla saker vi trodde att vi var tvungna att göra då. Woho.

MEN LET'S GET PEPP ANYWAY!

Hoy es torsdag.

Lots to do. Modefotografering klockan 10, efter det tryck av Neon, skriv för Neon, sedan bigass annonsjobb på stan, och efter det -  om jag överlever dagen - ska jag fika med Lelle också. Hjääälp. Phwäh.

En dag och en vecka kvar.

Och på måndag är det Nobel. Doris Lessing kommer inte hit.
Värsta dissen. Liksom, sjuk, det kan hon ju vara när som helst... eller... ja just det.

Om varför idag är en bra dag.

Köpte nyss Ch's sista present. Han fyller på fredag, så att köpa idag satte min hisp-kvot på ultrapower, jag borde haft det klart för en vecka sedan.

Vi föreläste - eller vad man ska kalla det - för estetklasserna. Blev lite knas, men det gick bra. Förutom att min sickoskalle har fått något nytt för sig. Nu blöder jag näsblod efteråt istället. Började när jag skulle ringa någon typ för två veckor sedan. Ofta kroppen blir så engagerad bara av att man pratar...

Dessutom tror jag minsann att någon har ändrat uppfattning om oss. I feel good, dararara! Världen gladaste humör och allting, man blir helt pepp. Eller så är det bara för att de blir av med oss, vem vet.


Ch är sjuk så jag petar på andra pojkar.

Idag har vi slitit, minsann. Gjorde intervju med Hemtex inför "Plus presenterar". Det roligaste med det är att de alltid bjuder in en till något obskyrt kontor som inte alls ser ut som man har tänkt sig att det gör. Världens myspys i butiken, och bakom ligger ett grått litet rum där allt ser deprimerande ut.

Det slår aldrig fel, på varenda ställe liksom. Sedan sitter man där och kräks upp frågor som personen man intervjuar inte har något intresse alls av att svara på. "Skriv vad du vill, och lägg till lite", typ.


Sedan fixade vi enkät. Träffade en tant som var på semester här från långtbortistan. Och Lelle med fågel. Skulle kanske fika med henne på torsdag, woho! Dessutom gick jag på stan med Bella och Elin idag, så man kan nästan tro att jag har ett socialt liv. Scary.

Ch är sjuk, så jag sitter och har svintråkigt och petar om bilder åt  Manuel i photoshop.


bang bang guns go bang.

Var ute i förmiddags och skulle göra Hemtex. Men butikschefen var inte där, så vi tänkte att vi tar enkäten istället. Tjenahejsan. Alla tanter tror fortfarande att jag är satan! Så vi ska strax ut och göra ett nytt försök med bådadera.

Ska fixa julklappar i eftermiddag med Bella. 
Har ingen aning om vad jag ska köpa, men det blir säkert roligt...

Well, det här var ett sjukt tråkigt inlägg.

Juanes mellan öronen.

Pappersnumret av Neon är färdigt. (Insert applåd here)
Nu ska den bara tryckas och skickas iväg till DN. Av någon anledning är jag inte bara på omslaget på den, utan också på affischen till webbtidningen som ska sättas upp i skolan. Hej, att jag kommer få många mustascher...

Vi blev överösta med jobb från Annons imorse. Det är bra att de inser att vi duger till något lagom tills vi slutar! Ska göra en "Plus presenterar", ett uppslag till 100% och en enkät till Kommers. Dessutom ska vi fota mode-tjejerna som äntligen har dykt upp. På torsdag. En av brudarna haffade oss utanför skolan, och vi hoppade till lite. Det var ovant att vara på den halvan av konversationen som inte går fram och säger "Ursäkta!" ...

Jag har världens jobbigaste låt på hjärnan. ...Tengo la camisa negra! ... 

När Manuel puts his foot down!

image67

Vi har precis spelat något konstigt spel via msn,
och jag förstår ingenting. Så jag misstänker att han vinner...

Mer jul.

 

- Mina nya julgardiner. (Tomtar är så igår!)
- Och mina inslagna paket. Jag säger inte till vem, men de är inte till dig.

Can't buy me love

... men väl julklappar.

Var på stan med Elin och Lina. Tänkte precis skriva vad jag köpte, men IQ:n hann i kapp mig. Hittade massa saker åt mig själv också. Som jag inte fick. (Add to önskelista: Svart, kort tygjacka med dragkedjor från HM)

Det är första december. 14 dagar kvar på AT. Just när jag slutade ha något emot nästan alla där. Öppnade första luckan i Svampbob Fyrkant-kalendern som jag fick av Ch's parenteser förut. God Svampbob.

Dropkick Murphys - Walk Away


Tjejsnack.

Livsåskådning

  • Är du religiös, på vilket sätt?
    Det beror helt på ordets defination. Man kan känna sig religiös när man står på en konsert..
  • Tror du på övernaturliga krafter och andlighet?
    Gud finns nog, för de som tror på honom verkar så lyckliga. Se Gardell.
  • Har du sett/känt av något övernaturligt, vad?
    Ja, men min fantasi tar sig extremt konstiga uttryck ibland.
  • Hur ställer du dig till fundamentalism inom religion?
    Det är inte bra att tro och hänge sig åt för mycket på något, oavsett om det är religion eller något annat.
  • Vad tror du sker efter döden?
    Förhoppningsvis är man död. Annars vore det slöseri att anstränga sig så förbannat i det här livet om man ändå får ett till sen...

  • RSS 2.0